В Шабла организират публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на общинския бюджет за 2023 г.

На 4 септември, от 14.00 часа общинските съветници от Шабла се събират на редовно заседание

В Шабла организират публично обсъждане на годишния отчет за изпълнение на общинския бюджет за 2023 г.

Във връзка със Закона за публичните финанси, председателят на Общинския съвет в Шабла д-р Йорданка Стоева, отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в публично обсъждане на Годишния отчет за изпълнение на бюджета на Община Шабла за 2023 година.



Публичното обсъждане ще се проведе на 11.09.2024 година от 14:00 часа в Пленарна зала на Община Шабла на II етаж – гр. Шабла, ул. „Равно поле” №35. Материалите за отчетът за изпълнението на бюджета на Община Шабла за 2023 година са публикувани на интернет страницата на Общината: www.shabla.bg.

Утре, 4 септември, общинските съветници от Шабла се събират на редовно заседание от 14.00 часа в залата на Общински съвет. В дневния ред на заседанието са включени докладни относно определяне статута на средищна детска градина за ДГ „Дора Габе“ в Шабла, въвеждане в експлоатация на Електронен информационен терминал, намиращ се в непосредствена близост до сградата на Община Шабла, приемане на Общинска програма за намаляване на риска от бедствия до 2029 г., приемане на дългосрочна програма за насърчаване използването на възобновяеми енергийни източници и биогорива.

Съветниците ще обсъждат и отчет за дейността на Общински съвет – Шабла, неговите комисии и взаимодействието му с общинска администрация за периода м. ноември 2023 г. – м. юни 2024 г.