Местата без вода в областта днес (9 Септември)

В и К Добрич уведомява, че на 09.09.2024 без водоподаване ще бъдат:

Местата без вода в областта днес (9 Септември)

Район Добрич: Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на обект: „Реконструкция на главен водопровод по ул. „Сан Стефано“ в участъка от ул. „Любен Каравелов“ до бул. „Трети март“ с диаметър ф600“, водоподаването ще бъде преустановено от 8. 00 часа на 09 септември 2024 г.(понеделник) до 17. 00 часа на 10 септември. 2024 г.(вторник) за Централна градска част, ж. к. „Русия 1“, ж. к. „Север 1, 2, 3 и Северна промишлена зона.
- Във връзка с извършване на строително-монтажни работи на обект: „Реконструкция на водопровод по ул. „Хан Тервел“ в участъка между бул. „Добруджа“, ул. „Здравец“ и ул. „Армейска“ с дължина L=880 m, гр. Добрич“, водоподаването ще бъде преустановено на 09 септември 2024 г.(понеделник) от 8, 00 часа до 17, 00 часа за ж. к. „Запад“ ж. к. „Рилци“, и част от Западна промишлена зона.
Апелираме към гражданите в засегнатите райони да се снабдят предварително с необходимите им количества, за да ограничат доколкото е възможно неудобството от липсата на достъп до течаща вода!



Община Добричка: с. Царевец, с. Воднянци, с. Подслон.

Район Каварна: с. Камен бряг.

Район Тервел: с. Коларци, с. Ангеларий.

Район Г. Тошево: ул. Дочо Михайлов, ул. Н. Й. Вапцаров, ул. Пирин, ул. П. Р. Славейков.

Район Шабла: с. Тюленово.