Ертен Анисова е водач на листата на Коалиция "ДПС - Ново начало" за предстоящите парламентарни избори

Днес коалицията регистрира листата с кандидатите за народни представители за Добрички избирателен район за предстоящите парламентарни избори

Ертен Анисова е водач на листата на Коалиция "ДПС - Ново начало" за предстоящите парламентарни избори

Ертен Анисова не присъства на регистрацията, тъй като е в Ню Йорк по покана на фондацията на Бил Клинтън. Водачът на листата на Коалиция "ДПС - Ново начало" присъства на  годишната среща на Clinton global initiative. От Ню Йорк  Анисова коментира приоритетите на "ДПС - Ново начало".



УВАЖАЕМИ ДОБРУДЖАНЦИ,

СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Днес, регистрирахме листата с кандидатите за народни представители на Коалиция "ДПС - Ново начало" за Добрички избирателен район за предстоящите парламентарни избори в РИК – Добрич. Регистрацията е на знаков за цялата страна ден – 22 септември, когато отбелязваме независимостта на България. Приемаме това като знак, че е време за ново начало, за обединение и единство в защита на националната ни чест и достойнство, на националния ни идеал и интереси в подкрепа на хората и в отстояване на евроатлантическото ни бъдеще. За нас е изключително важно да сме проводници на политика, изцяло ориентирана „за хората и с хората“. Вярваме, че с действията си ще успеем да го докажем.

В разделни времена като днешните, ние от „ДПС – Ново начало“ заявяваме готовността си да работим за всички български граждани, за тяхното добруване и просперитет. Нашата кауза е България!

Пътят, който ни предстои да извървим не е лесен. Знаем обаче, че заедно можем да се справим и с най-големите трудности. Наясно сме, че на дълъг път най-важна и трудна е първата крачка. Важното е докато вървиш да има на кого да се облегнеш при нужда.

Време е за Ново начало!

Време е за Хората!

Време е за България!

Листа на „ДПС-Ново начало”:

1. Ертен Белгинова Анисова

2. Джем Ямен Яменов

3. Елис Исмаилова Ахмедова

4. Икбал Илков Мариянов

5. Светослав Божидаров Гочев

6. Евшен Гюрсел Такавит

7. Дамян Дамянов Попов

8. Живко Стоянов Желев

9. Джанер Дженгиз Чирпанль

10.  Тургай Асан Ализ