Деница Сачева, ГЕРБ: Призоваваме 18-годишните избиратели да дадат идеи в каква България искат да живеят

ГЕРБ-СДС Добрич откри предизборната си кампания за народни представители днес в Каварна

Деница Сачева, ГЕРБ: Призоваваме 18-годишните избиратели да дадат идеи в каква България искат да живеят

Предизвикателство към най-младите избиратели отправи водачът на листата на ГЕРБ-СДС в област Добрич Деница Сачева в началото на предизборната кампания. Тя призова младите хора да дадат своите идеи за политики, които да направят България най-доброто място за живеене.



„На тези избори ГЕРБ-СДС се явява с бюлетина номер 18. 18 са и годините на ГЕРБ. През последните години се отдалечихме изключително много от смисъла на политиката. Отдалечихме се от важните разговори – за здравеопазване, за образование, за социална политика, за демография, за пазар на труда. Светът около нас се променя бурно, с бясна скорост и ние изоставаме. Изоставаме като държава и най-големи длъжници сме на нашите деца. Ние не ги подготвяме за бъдещето“, изтъкна Деница Сачева.

Тя сподели решението на ГЕРБ-СДС Добрич на тази кампания коалицията да се обърне към младите хора, които са на 18 години и които за първи път трябва да направят своя избор – дали да гласуват или да не гласуват.

„Ние ги призоваваме да гласуват, да бъдат активни, но и нещо повече – призоваваме ги да дадат своите идеи за това в каква България искат да живеят, така че да се чувстват добре и как да направим България една от най-добрите държави за живеене. Призоваваме всички млади хора в област Добрич, навършили 18 години, да изпращат своите предложения на имейл адреса ни dobrich@gerb.bg. До края на кампанията ще обобщим най-добрите идеи. Те ще влязат в нашите политики и управленска програма. Ще поканим хората, които са ни ги дали, за да ги реализираме заедно“, посочи
Сачева.

ГЕРБ-СДС Добрич откри предизборната си кампания за народни представители днес в Каварна. В храм „Св. Успение Богородично“ в морския град водосвет отслужи отец Василий, в присъствието на кандидатите за депутати от областта. „Нека това, което предприемате, бъде с удовлетворение и вяра“, пожела свещеникът. Членовете на листата на ГЕРБ-СДС изразиха готовност да работят за това да няма разделителни линии в обществото и за стабилна и сигурна България.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!