Свилен Трифонов, ПП-ДБ: Ще се преборим и ще имаме мандат в Добрич

Днес коалиция „Продължаваме промяната-Демократична България” откри кампанията си за народни представители с водосвет в храм „Св.Георги“ в Добрич

Свилен Трифонов, ПП-ДБ: Ще се преборим и ще имаме мандат в Добрич

„В последните няколко години политическата обстановка, политическите механизми, органи, започнаха да се ползват за разчистване на лични сметки, а не за основната си цел, да се помага на хората. Затова ние даваме първоначално анонс, че ще правим позитивна предизборна  кампания, ще чуем проблемите на хората и ще се опитаме да ги решим.”, коментира водачът на листата Свилен Трифонов пред журналисти.
Според водачът на добричката листа, мисията на тези избори е по-различна и имат две основни задачи. 
„Първата задача е всички десни хора да бъдат убедени, че нямат основание вече да ни се сърдят. Видя се  истината, всичко е излязло на преден план, няма тайни. И от тая гледна точка ние трябва всички, обединени, консолидирано да излезем и да подкрепим нашата листа. След като постигнем това, трябва да убедим и хората, че ние сме тук, за да решаваме техните проблеми, а не нашите собствени.”, обясни Свилен Трифонов.
Трифонов допълни, че ще се борят за висока избирателна активност, тъй като в листата има представители от всички общини на Добричка област. „Ще се опитаме да стигнем до всички хора, дори в малките населени места, доколкото ни позволява времето”, категоричен беше Свилен Трифонов.
Кандидатите за депутати поднесоха цветя на паметната плоча на Иван Хадживълков- един от най-значимите и влиятелни възрожденци, живели в Добрич през XIX век.



Купуването и продаването на гласове е престъпление!