Премиера на „Невидимият свят“ от Марина Константинова в Регионална библиотека „Дора Габе“

Само шест месеца след като излезе последният роман, посветен на Йордан Йовков – „Мълчаливецът“, Константинова предоставя на читателите нова книга

Премиера на „Невидимият свят“ от Марина Константинова в Регионална библиотека „Дора Габе“

На 14 октомври (понеделник) от 17:30 ч. в Регионална библиотека „Дора Габе“ ще се състои премиерата на новата книга на Марина Константинова, озаглавена „Невидимият свят“. Издадена от издателство „Хелиопол“, книгата ще бъде представена от литературния критик Драгомил Георгиев, председател на Сдружението на писателите в Добрич.


Шест месеца след публикуването на последния си роман „Мълчаливецът“, посветен на Йордан Йовков, Марина Константинова отново изненадва читателите с ново произведение. „Невидимият свят“ е вдъхновен от разходка в Рила планина през 2022 г. и събира в себе си пътешествие на душата, духа и тялото, с препратки към миналото. Жанрът се доближава до езотеричната литература, предназначена за онези, които търсят духовно съпреживяване.

Събитието е с вход свободен и кани всички любители на литературата да се присъединят към духовното пътешествие, което предлага „Невидимият свят“.