Спектакълът “Заклеваш ли се в децата?” излиза на добричка сцена

Спектакълът “Заклеваш ли се в децата?” излиза на добричка сцена

Нашумелият спектакъл “Заклеваш ли се в децата?” стъпва на добричка сцена 22 октомври в Органова зала от 19:00 часа.


Един мъж и една жена. Тя е психолог, той е юрист. Всеки с дете от предишна връзка. Те са двойка колкото влюбена, толкова и суеверна. Една вечер се заклеват в името на децата си, че ще си бъдат верни 10 години.

Времето минава и краят на този „срок на вярност“ наближава. А с него идва моментът за истината - колко тежи да кажеш „заклевам се“?

Докато се подготвят да преминат този дългоочакван крайъгълен камък и демонстрират чиста съвест, морал и благоприличие, съмнението и на двамата започва да прозира все повече. Пречупвайки морала по своя си начин, двойката влиза в една спирала от лъжи, от която излизането е почти невъзможно.

Новата пиеса на Саломе Льолуш „Заклеваш ли се в децата?“ ни отвежда в ситуации, които са толкова неразрешими, колкото и истински. Защото са част от реалността на романтичните отношения днес. В главните роли влизат Весела Бабинова и Владимир Зомбори, които са двойка и извън сцената. Актьорският състав допълват Лидия Василева и Даниел Кукушев. Режисьор е Крис Шарков, а сценограф - Ванина Цандева.