„NEW 5“ – парти „С любов към Вас“

С благодарност към всички свои приятели и съмишленици , „NEW 5“ от Добрич реализираха празничен концерт-коктейл по повод участието на групата в музикалния формат „Евровизия 2012“.

„NEW 5“ – парти  „С любов към Вас“

Новите таланти на Добрич – поредно откритие на музикалния педагог Милена Пеева, изразиха в песни своята благодарност към всички фирми и институции, които им оказаха финансова подкрепа, за да могат да се представят подобаващо на финала на „Евровизия“  и да изпъкнат не само със своя талант, но и с перфектната си визия.


 

„Участието в такъв конкурс е свързано с много средства и реклама, затова ние стартирахме кампания, с цел набиране на средства за достойното ни представяне на финала. Определяме кампанията като успешна. Сумата, която събрахме, ще бъде изразходвана за сценични костюми, модни стилисти, транспорт, нощувки и реклама“, сподели г-жа Милена Пеева.

 

New 5 - ДобричТя призова всички да подкрепят талантливите изпълнители от  „NEW 5“, като гласуват с sms за тяхното изпълнение на финала на конкурса, който ще се излъчва по БНТ 1 на 29 февруари в 20,30 часа .

 

В Кафе-клуб „Бакарди“, където се състоя благодарственият концерт на групата, бе представен кратък филм, в който всички присъстващи заедно проследиха пътя на талантите до финала на „Евровизия 2012“.

 

Своята искрена благодарност за гласуваното доверие “NEW 5” и техният вокален педагог изразиха поименно:

 

Община град Добрич, СОУ „Св. Кл. Охридски“, Кафе-клуб „Бакарди“, Община Крушари, Ротари Клуб – Добрич, Дамски клуб „Майчина грижа“, Община Генерал Тошево, Добрички Панаир, фирма „Пато“, „Атанасов Груп“, „Изида“, магазин „Стилно“, книжарници „Марина“, „Мебел 94“, „Гала 90“, „Катина“ , всички медии и още много други.