Константина Петрова : Само “Възраждане” се стреми да защитава българския национален интерес

Константина Петрова : Само “Възраждане” се стреми да защитава българския национален интерес

“На ЖП гара Кардам е доста тихо и спокойно. И казвам това със съжаление, защото в момента оттам не преминават влакове. Няма влакове от Кардам до Добрич, нито до София. Преди време закриха директната връзка Кардам - София, а в момента, заради недостатъчен на брой подвижен състав са ограничили временно движението на влакове по линията Кардам - Добрич”, заяви в свое видео в социалната мрежа, водачът на листата за 8 МИР Добрич - Константина Петрова. 


В допълнение тя посочи, че поради възникналите обстоятелства транспортирането на пътници се извършва с автобуси. По план това ще се случва от първи октомври до края на годината. 

“Получихме притеснителна информация, че има намерение, отсечката Кардам - Добрич да не бъде изпълнявана повече. Това ще лиши най-североизточната гара от движение на влакове. Ако не искате повече да продължава повсеместната разруха на българската железопътна инфраструктура, подкрепете “Възраждане” с номер 12. Ние сме единствената политическа организация, която се стреми да защитава българския национален интерес”, допълни в заключение Петрова. 

“Възраждане” е с номер 12 в бюлетината! 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!