"Да помогнем на Роси" – Благотворително събитие, организирано от парти агенция „Василанци“

Събраните средства от вечерта ще бъдат дарени за лечението на Роси, която се нуждае от нашата подкрепа

"Да помогнем на Роси" – Благотворително събитие, организирано от парти агенция „Василанци“

Парти агенция „Василаци“ кани всички желаещи да се включат в благотворителното събитие "Да помогнем на Роси", което ще се проведе този петък, 1 ноември, от 18:00 до 21:00 часа в огледалната зала „Нели Божкова“ в Добрич. Събитието има за цел да набере средства за лечението на Роси, която се нуждае от нашата помощ и подкрепа.


В програмата на вечерта са включени разнообразни творчески и забавни дейности, като всички посетители ще имат възможността да участват в уъркшоп по пирография и да създадат свои уникални рисунки върху дърво. Също така ще бъде представено изкуството на калиграфията с демонстрация на писане на буквите от старобългарската азбука – Глаголицата.

За най-малките и техните семейства са подготвени игри с големи сапунени мехури и други весели активности, които обещават да донесат много радост и усмивки. Докато се забавляват и творят, всички участници ще могат да допринесат за благородната кауза, тъй като цялата събрана сума от входните такси ще бъде дарена за кампанията в подкрепа на Роси.

Входната такса е 10 лева, а всяко дарение е от значение за осъществяването на тази кауза.