Благотворителната вечер на фондация „За Нашите Деца“ обединява 300 гости и събира над 215 хиляди лева

100% от всички набрани средства по време на събитието ще бъдат инвестирани в програмите на фондация „За Нашите Деца“, които ще подкрепят над 3000 деца и семейства през 2025 г.

Окт 25, 2024 - 12:51
 0
Благотворителната вечер на фондация „За Нашите Деца“ обединява 300 гости и събира над 215 хиляди лева
Снимка: фондация „За Нашите Деца“

На 21 октомври 2024 г. фондация “За Нашите Деца” за 15-и път проведе най-голямото си благотворително събитие – Вечер на добродетелите. Вечерта обедини на едно място близо 300 гости, представители на дипломатическите, културни и бизнес среди, както и местната и изпълнителната власт, около каузата на организацията в подкрепа на ранното детско развитие.


В името на детското щастие по време на Вечер на добродетелите „Криле и корени“ бяха събрани над 215 хиляди лева. Събитието даде възможност на гостите да се докоснат до съдбите на деца, променени с подкрепата на специалистите на фондацията, чрез разказ представен от актьора Дарин Ангелов.

Водещи на вечерта бяха актрисата Неда Спасова и актьорът Юлиан Петров, които накараха гостите да съпреживеят цялата вечер по специален начин.

На сцената на „Криле и корени“ се качиха легендарният хор Мистерията на българските гласове, танцьори от Национално училище за танцово изкуство (НУТИ), група P.I.F, младият музикант Георги Добрев и артистите от музикално училище XS Artists.

Кулминацията на вечерта бе благотворителното наддаване с водещ Игор Марковски, по време на което гостите даряваха за каузата, наддавайки за ценни предмети и преживявания, предоставени от поддръжници на фондацията. Сред тях партия шах с Нургюл Салиманова, тениска на българската футболна легенда Христо Стоичков от 1994 г., подписана лента от олимпийската шампионка по художествена гимнастика Боряна Калейн, книга със специално послание от Георги Господинов и други.