Атака: Поклон пред онези, които ни оставиха свободата, като наследство

С истински патриотичен дух и с неугасващ огън в сърцата, днес членовете и поддръжниците на ПП“Атака“ Добрич почетоха най-българският празник 3-ти март.

Атака: Поклон пред онези, които ни оставиха свободата, като наследство
С автомобилно шествие в града, родолюбците от „Атака“ за пореден път гласно изразиха своята позиция за това, че на този ден всеки български гражданин трябва да излезе от дома си и да отдаде заслужена почит на знайните и незнайни наши предци, които с цената на живота си са ни оставили в наследство правото да се наречем свободни.

 

 

В 12,30 часа днес от паметника на Хан Аспарух в Добрич, автомобилното шествие на „Атака“ премина почти през целият град. По ул.“Батовска“, след това по бул.“3-ти март“ към паметника на Стефан Караджа по ул. „Сан Стефано“, за да поднесат цветя, след това по ул.“Хан Аспарух“, бул.“Добричка Епопея“, бул.“ Добруджа“, ул.“Отец Паисий“ до крайната точка на автомобилното шествие – паметника на Васил Левски, по ул. „Кольо Фичето“.  

 

Поднасяне на цветя на паметника на Стефан Караджа 

 

Бяха поднесени венци и на паметника на Захари Стоянов, като до него групата на „Атака“ се придвижи пеша.

 

Поднасяне на венец на паметника на Васил Левски 

 

Своя дълбок поклон пред делото на едни от най-големите българи в историята на нашата страна, „Атака“ изрази с развяти български знамена и в обиколка из улиците на Добрич показа за пореден път, че историята на българщината се помни и е жива.

 

Автомобилно шествие на Атака - Добрич 

 

Днес България чества 134 години от Освобождението си от турско робство. Това е най-значимият празник в съвременната българска история.

 

 Честит празник Добрич! Честит празник България!

 

Атака - Добрич

 

Атанас Атанасов

 

Явор Георгиев

 

Автомобилно шествие

 

Атака - Добрич