Във вторник: през деня - слънце, привечер - валежи

През тази нощ в по-голямата част от страната ще се изясни. По-значителна облачност ще се задържи над източните райони. Минималните температури сутринта ще са между -7° и -2°.

Във вторник: през деня - слънце, привечер - валежи
Утре (вторник) до обяд ще преобладава слънчево време, но следобяд от югозапад ще се заоблачава, към края на деня на места из страната ще превали слаб дъжд. Вятърът през деня ще бъде слаб, но през нощта в Дунавската равнина и по Черноморието ще стане умерен от изток. Максимални температури за деня между 6° и 11°.

През нощта срещу сряда с нощното понижение на температурите преваляванията вече ще са от сняг.
 
И над Черноморието облачността ще се увеличи. Привечер ще има слаби превалявания от дъжд, а през нощта по северното крайбрежие е възможно да са от дъжд и сняг.

Дневни температури по крайбрежието около 6-8°. Вълнението на морето ще е слабо, 2-3 бала, а температурата на водата по крайбрежието е около 2°-3°.

В сряда и четвъртък ще бъде облачно, на много места ще превалява слабо, предимно сняг, в крайните югозападни райони дъжд. Ще духа слаб, в източните райони до умерен вятър от изток-североизток. Минимални температури между минус 4 и 1, максимални между 1 и 6°.

В петък валежите от запад ще спрат, а облачността ще се разкъса. Минималните температури ще са с 2-3 градуса по-ниски, а дневните малко по-високи от предишните дни. Ще духа слаб, по морския бряг до умерен вятър от север-североизток.