Добруджа ще разчита на младата гвардия за победа срещу Черноморец

Сериозни кадрови проблеми налегнаха Добруджа за гостуването в Поморие.

Добруджа ще разчита на младата гвардия за победа срещу Черноморец

Два мача далеч от дома предстоят за футболистите на Добруджа. В събота жълто-зелените гостуват на Черноморец (Поморие), а седмица след това на Спартак (Варна).

 

Предстоящия мач срещу третия в Източната Б група Черноморец ще пропуснат заради наказание трима футболисти на добричкия отбор. В последния мач на Добруджа, срещу Етър, червен картон получи вратарят Николай Марков. Освен стражът, се очаква наказания да получат и Филип Флоров и Валери Михайлов, заради натрупани жълти картони.

 

С контузии след мача с болярите са плеймейкърът Венци Желев и левият бек Николай Илиев, които няма да се възстановят до мача в Поморие. Болен е и опитният Здравко Петров. Новото попълнение Станимир Андонов, който получи контузия в последната контрола на Добруджа преди подновяването на първенството, също отпада от сметките за двубоя с Черноморец.

 

При това положение ще разчитам на младите местни футболисти, вярвам в тях, въпреки многото отсъстващи ще излезем както винаги за победа и в мача срещу Черноморец, заяви за Добрич Онлайн старши треньорът на Добруджа Валентин Ангелов.

 

Той отбеляза, че отборът трябва да вземе минимум 3 точки от двете последователни гостувания.