Автор от Добрич включен в антологията на ужаса

Разказ на добричлията Ерджан Бекир е част от сборника „До ада и назад“.

Автор от Добрич включен в антологията на ужаса

Книгата представлява първата антология на българския хорър и излезе съвсем скоро от печат. Тя съдържа специално написани за сборника разкази на 23 съвременни автори от цялата страна.


 

Един от най-младите сред тях е Ерджан Бекир от Добрич, на 25 години. Той е единственият представител на нашия град и областта в сборника.

 

Пише от 19-годишен разкази в жанровете хорър, фантастика и психотрилър.

 

Любимите му писатели и книги са в тези стилове, харесва и е повлиян от автори като Кърт Вонегът, Йершилд и други.doadainazad_02

 

Досега произведения на добричлията са били публикувани единствено онлайн. Сега, за първи път, разказ на Ерджан Бекир излиза на хартия. В „До ада и назад“ авторът от Добрич се представя със „Съдбата ни преследва“.

 

Ерджан Бекир има намерение да издаде и самостоятелна книга, като разполага с достатъчно материал един ден това да се случи.

 

Антологията на българския хорър може да се закупи единствено онлайн или в няколко малки книжарници в София, тъй като не е постигната договорка с големите вериги за разпространението й.

 

Добричлии могат да заемат „До ада и назад“ от двете библиотеки в града – тази в читалище "Йордан Йовков" и Регионална библиотека „Дора Габе“.