Петър Димитров: БСП - Добрич трябва да избере ново ръководство

Претенции към работата на Владимир Калчев начело на местните структури на партията изрази на пресконференция в Добрич депутатът Петър Димитров.

Петър Димитров: БСП - Добрич трябва да избере ново ръководство

Заместник-председателят на Парламентарната група на Коалиция за България и депутат от добрички избирателен район Петър Димитров заяви на брифинг в Добрич, че председателят Владимир Калчев не ръководи практически градската организация на БСП и областния съвет. Методите му на работа са в разрез с традициите и морала на БСП, каза Димитров. Според депутата в живота и работата на общинския и областен председател на партията в Добрич има факти, които противоречат на принципите на БСП.

 

Петър Димитров обаче отказа да назове конкретни причини за недоволството си от дейността на Калчев. Според народния представител местната организация трябва да си избере ново ръководство.

 

През близките 12 години нов блок в АЕЦ Козлодуй не може да заработи, скоро може да останем без ядрена енергетика, а това ще покачи цената на тока, коментира депутатът възможността реакторът за Белене да бъде в Козлодуй.

 

В понеделник, 26 март, от 15 часа  в централата на БСП в Добрич, на ул.”България” № 11, Петър Димитров ще проведе приемна за гражданите на Добрич и областта.