Продължават изкърпването и чистенето на Добрич

Продължават аварийните ремонти на пътната мрежа и дейностите по почистване на Добрич, съобщи зам. кметът арх. Пламен Ганчев.

Продължават изкърпването и чистенето на Добрич

200 квадратни метра са изкърпени аварийно в Добрич. През миналата седмица е работено по улиците Димитър Ковачев, Бойчо Огнянов и Никола Петков. От днес ще се кърпи по ул. Стефан Стамболов и ул. Максим Горки.


 

Работи се по най-опасните места по уличината мрежа, които се появиха след зимата. Настоящите дейности са аварийни и предхождат същинското изкърпване за годината, за което започна избор на изпълнител.

 

От 2 до 14 април се провежда пролетното почистване на Добрич. По заявки на граждани общината раздава ръкавици и чували. Най-активни през миналата седмица са били жителите на кварталите Балик и Дружба. И след 14 април Община Добрич ще подпомага извозването на отпадъците при почисватане, разясни зам. кметът арх. Пламен Ганчев.

 

Продължават по план почисването и измиването на града, които се извършват от "А.С.А България". През тази седмица те ще се извършват по булевардите Русия и Добруджа и около пазара.