Уникални велосипеди обикалят Добрич

Атрактивни колелета предизвикаха интереса на добричлии през последната седмица.

Уникални велосипеди обикалят Добрич

Промобайк е новата услуга на единствената PR агенция в Добрич "Идеа Вижън".


 

Нестандартните велосипеди, които възбудиха любопитството на нашите съграждани, са вид външна реклама. Промобайковете се движат по велоалеята в центъра, парка, оживените улици на града, кварталите и конкретно избрани от клиентите райони на Добрич, като не остават незабелязани от минувачи и шофьори.

 

Идеята е уникална не само за Добрич, но и въобще за България.

 

С нея се разширяват възможностите за реклама на бизнеса в Добрич, като фирмите могат да добавят в маркетинговите си кампании тази оригинална форма на промотиране на марка, стока, услуга.

 

promobike_600 

 

Промобайк е подходящ начин за реклама при дългосрочни и краткосрочни кампании, който грабва окото, може да се използва самостоятелно или в комбинация с други PR инструменти, достига до таргетирана и многробойна група от местното население. Креативността и новаторството са най-силните страни на рекламата, затова тези атрактивни колелета в редица случаи са по-ефективни от конвенционалната реклама, която ни заобикаля. Не на последно място трябва да отбележим и зелената идея - това е най-екологичната и здравословна форма на реклама.

 

Само дни след старта на новата услуга на PR агенция "Идеа Вижън" вече са факт и първите желаещи да се възползват от нея. Сред тях са най-големият мебелен магазин в Североизточна България - този на "Никора" в Добрич, както и Добрич Онлайн. 

 

promobike_dobrich_2_600

 

promobike_dobrich_600