Да подкрепим талантливата Мария!

Добричлийката Мария Драгнева днес излиза на полуфинал в "България търси талант". Класирането й напред зависи от подкрепата на зрителите.

Да подкрепим талантливата Мария!

След като получи три пъти категорично "да" от членовете на журито, Мария се класира за полуфиналите.



 

Участието на певицата от Добрич, която очарова всички с невероятно красив глас и артистизъм, е днес. Предаването, което вече е на живо, започва в 20.00 часа.

 

В този етап на "България търси талант" оценката поставят зрителите, изпращайки смс-и за своя фаворит.

 

Припомняме, че в първия кръг 19-годишната Мария Драгнева впечатли взискателното жури с изпълнение на хита "If I Ain't Got You", което прозвуча също толкова силно и чувствено, колкото и оригинала на Алиша Кийс. Още с качването си на сцената Любен Дилов при вида на сексапилната добричлийка се пошегува, че от него вече има "да" и тя продължава. След изпълнението на песента той, останалите двама в журито и цялата публика бурно аплодираха Мария. Дилов потвърди своето "да", след него това стори и специалистката в музиката Хилда Казасян. Най-емоционален в оценката си бе Маги Халваджиян. "На мен ми бе супер нежно и хубаво през цялото време. Освен, че изглеждаш добре и си хубава, имаш огромен талант и пееш страхотно. Пееш с чувство и ми бръкна в сърцето.", заяви той.  

Мария Драгнева е от Добрич, на 19 години, завършила е ПМГ "Иван Вазов". Подготвя се кандидатстване в НАТФИЗ. Участието й в "България търси талант" е първото в телевизионен формат.

Припомнете си страхотното изпълнение на Мария Драгнева и ако смятате, че тя е талантът, който търси България, подкрепете със смс нашата съгражданка довечера: