Трима футболисти са отстранени от Добруджа

До второ нареждане те ще тренират с юношите. Решението за отстраняването им е на клубното ръководство.

Трима футболисти са отстранени от Добруджа

Отстранените са вратарят Николай Марков, защитникът Здравко Петров и халфът Валери Михайлов.


 

Решението е взето от президента на Добруджа и аз ще се съобразя с него, защото знам, че всичко се прави за доброто на отбора и в името на марката Добруджа, обясни старши треньорът Валентин Ангелов.

 

Клубното ръководство ще реши кога и дали тримата ще се завърнат в състава. До второ нареждане наказаните за неспазване на клубния правилник ще поддържат форма с юношите.

 

Вярвам във всички мои футболисти и знам, че независимо от отсъствието на отстранените, можем да постигнем успех срещу силен съперник като Любимец, заяви Валентин Ангелов.

 

Утре (събота), от 17.00 часа, Добруджа приема отбора от града на дините на стадион "Дружба". Мачът е много важен и за двата отбора. Жълто-зелените ще се борят да запазят спасителната седма позиция в Източната Б група. Южняците пък са втори във временното класиране и само 5 кръга преди края имат реален шанс не само за бараж, но дори за директна промоция в елита.

 

Мача пропуска трайно контузеният Венци Желев. С лека травма е централният бранител Антон Димитров, но се очаква до утре той да бъде готов за игра. Няма наказани за натрупани картони футболисти на Добруджа за домакинството на Любимец.

 

Призовавам добричлии отново да ни подкрепят, това е много важно за нас в този момент, допълни Ангелов.

 

Изказвам едно голямо благодаря от мое име и от името на ръководството и футболистите на агитката, която много ни помогна за обрата в Несебър; всички в отбора усещаме подкрепата на феновете и това ни мотивира допълнително да играем за победа във всеки мач, искам утре отново да ги зарадваме с успех, заяви старши треньорът на Добруджа.