Тази обява е изтекла!

КЛУБ ЗА БЪЛГАРСКИ НАРОДНИ ХОРА И ТАНЦИ "ЗЛАТНА ДОБРУДЖА"

Нова начинаеща група за обработен и изворен фолклор отваря врати и кани всеки желаещ да се присъедини. Предлагаме компетентно професионално отношение и умения, чрез които ще помогнем на всеки любител на българските песни и танци да обогати категорично своите умения. Атмосферата, в която работим е приятелска, одухотворена, неповторима и незабравима. Колективът, който се сформира при нас се отличава от всички останали, в положителен аспект, което за нас е от изключителна значимост.
Предлагаме много запомнящи се изненади иииии ОТЛИЧНА БАНКЕТНА ЧАСТ ;)
ЩЕ СЕ ЗАПОЗНАЕТЕ С ЕМОЦИОНАЛНИ И СЪРДЕЧНИ КОЛЕГИ И КОЛЕЖКИ. СТРАХОТНИ ХОРА, С КОИТО Е ТРУДНО ДА НЕ СТАНЕТЕ ПРИЯТЕЛИ. ГАРАНТИРАНО Е ДОБРОТО НАСТРОЕНИЕ, УСМИВКИ ПО ЛИЦАТА И БЛАГО ЧУВСТВО В ДУШАТА!!!
За всички новопостъпили - 50% НАМАЛЕНИЕ от редовната репетиционна такса, в срок за един месец, който включва 8 репетиции. Отсъствието от репетиция остава за сметка на новопостъпилия танцьор.
В нашият колектив двама души от едно домакинство получават намаление. Трети човек от същото домакинство танцува безплатно.
Репетициите ще се провеждат 2 пъти в седмицата.
Ако има желаещи, чиито умения позволяват направо да бъдат записани в създадената от нас група през изминалата (2015-2016) година, молим, нека споделят това и желанието им ще бъде изпълнено.
ЧЕСТ И УВАЖЕНИЕ ЩЕ БЪДЕ ЗА НАС ДА УВЕЛИЧИМ ГРУПАТА НА НАШЕТО ФОЛКЛОРНО СЕМЕЙСТВО!!!

ЗА КОНТАКТИ:
- 0896/350544 - КОСТА ГЕОРГИЕВ
- 0898/370988 - ВИОЛЕТА ЙОВЕВА
Направи VIP за 1 месец!

Само за 1.20 лв.

Контакти

Име
Виолета Йовева

Имейл
v.yoveva@abv.bg

Телефон