Продавам сграда в централната част на Добрич

гр. Добрич

23.07.19 | 11:10

Фабрика-Цех
Фабрика-Цех

Имоти » Индустриални

гр. Балчик

20.05.19 | 22:01

Продава се помещение в двора на бившето АПК

гр. Гр.Добрич

03.10.18 | 22:21

Давам под наем Склад , Цех , Автосервиз

гр. с.ОВЧАРОВО

22.06.18 | 15:55

Работилница 200 кв.м, със собствено място 400 кв.м

гр. Добрич

04.06.18 | 17:50

Промишлена сграда
Промишлена сграда

Имоти » Индустриални

гр. Добрич

26.10.17 | 19:04

Промишлена сграда
Промишлена сграда

Имоти » Индустриални

гр. Добрич

26.10.17 | 19:02

Промишлен имот в град Добрич
Промишлен имот в град Добрич

Имоти » Индустриални

гр. Добрич

19.09.17 | 11:09