Миячка за целогодишна работа

Търся Миячка за целогодишна работа.Работа на смени .8 часов работен ден.Заплата 510.00лв. телефон за контакт: 058/605200 0894/606760
510.00 лв.
Направи VIP за 1 месец!

Само за 1.20 лв.

Контакти

Име
Mozzarella2

Имейл
mozzarella_2@abv.bg

Телефон
0894606760