Тази обява е изтекла!

Чакрини – Мебели от ковано желязо

Фирма Чакрини разработва и изработва колекции изделия от ковано желязо. Нашите клиети са най-разнообразни - хотели, ресторанти, виенски салони, офиси, магазини, кафенета, къщи, вили и апартаменти.
За Нас
От началото на 90- те години, ние от фирма "Чакрини" разработваме и изработваме колекции мебели от ковано желязо, които да удволетворяват и най-изискания вкус на нашия клиент. На тях се наслаждават хиляди естети в хотели, ресторанти, виенски салони, офиси, магазини, кафенета, къщи, вили и апартаменти, както в България, така и по целия свят.
Качество
Качеството, което предлагаме с марката Чакрини е едно – световно, отговарящо на най- високите стандарти в производството на ковано желязо. Ние произвеждаме модели по най-добрите европейски и азиатски оригинали, като създаваме и собствени образци, вдъхновени от българската култура и традиция, както и от съвременните тенденции в интериорния дизайн.
Цел
Нашата основна цел е да създаваме изключителни, вечни и практични мебели от ковано желязо, които с формите си да вдъхновяват и да придават поезия, красота и уют на всяко място.


ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ, ПОРЪЧКИ И КОНТАКТИ:
Офис и шоурум

Адрес: София, бул. "Европа" 7
Тел.: +359 899241778; +359 897975197
E-mail: office@chakrini.net
Уебсайт: http://chakrini.net/
Направи VIP за 1 месец!

Само за 1.20 лв.

Контакти

Име
Чакрини

Имейл
office@chakrini.net

Телефон
0899241778