Надежда Петкова харесва ВК "Добруджа 07", "Ако си дал" на Емил Димитров и "Синьо лято"

Надежда Петкова харесва ВК "Добруджа 07", "Ако си дал" на Емил Димитров и "Синьо лято"
Втори мандат за "Икономическото развитие и европейските фондове" на Община Добрич отговаря зам. кметът Надежда Петкова. Повече за нея в личен план, интересите й и семейството ще научим от лексикона на Добрич Онлайн.

 


Аз съм...


Надежда Петкова


 


Добрич е...


Мястото, където живея, работя и се чувствам добре. Тук родих и отглеждам децата си и създавам приятелства. Винаги съм смятала, че човек е щастлив там, където е неговото семейство. Обичам Добрич и се радвам, че съдбата ме доведе тук, за да имам дом, семейство и две прекрасни деца. Щастлива съм, че моята работа е свързана с реализирането на идеи, които правят Добрич по – красив и привлекателен.  


 


Любима песен? Любим стил музика? Любими певец, певица, група?


Всяка музика, която е създадена с вкус ми харесва. Обичам да се забавлявам с музика и използвам всяка възможност за това. В студентските си години не пропусках групите, които бяха актуални като Skorpions, ABBA, TОТО и др. Години подред докато децата танцуваха спортни танци в колата се въртяха дискове на Julio Iglesias, Ishtar, Whitney Huston и много, много латино музика. Миналото лято минахме през любимата група на дъщеря ми - One direction. Но ако трябва да кажа една песен, това е „Ако си дал” на Емил Димитров. Винаги ме кара да се замисля и да настръхна.


          


Любима книга? Любим писател?


Обичам да чета. За щастие като ученичка и студентка имах възможността да прочета голяма част от творбите на български и западни класици. Любими мои книги са „Железният светилник”, „Тютюн”, „Червено и черно”, „Майстора и Маргарита”. Напоследък във връзка с работата ми превес има специализираната литература и все по – рядко за съжаление ми остава време да чета художествена литература. Използвам обаче всяко свободно време да се наслаждавам на съвременни автори и заглавия. Последната книга, която си купих е „Автобиографията” на Стив Джобс.


         


Любим филм? Любими актьор, актриса, режисьор?


Когато намеря време обичам да си пускам стари български филми, които ми действат добре и ме връщат в моето детство. Последният филм, който гледах благодарение на моята дъщеря е The Croods. Беше идеен и полезен за мен като родител. 


 


Любими тв предаване, сериал?


Любимото ми предаване е „Нека говорят” на Росен Петров и сутрешните блокове на Лора Крумова. Обичам да гледам и дамски предавания, предавания за кино, литература, за мода. Забавлявам се с комедийни сериали. Един от любимите ми е „Синьо лято”. В момента не мога да следя редовно сериали, но когато мога следя новото в българското кино.   


 


 


Любим спорт? Любим отбор? Спортувате ли?


Напоследък спортувам в свободното си време. Карам колело и се чувствам тонизирана. Ежедневието ми е напрегнато и динамично, и затова предпочитам да освобождавам негативните емоции чрез спорт и време сред природата. Заради децата ми развих познания в сферата на спортните танци и волейбола. Фен съм на волейболния отбор „Добруджа 07”, в който тренират и двете ми деца. Следим турнирите в този спорт.   


 


Хоби?


Обичам да се занимавам с цветя. Обичам спорта и обожавам морето. 


 


Любимо ястие? Любима кухня?


Тук ще бъда лаконична. Кулинарят в къщи е моят съпруг. Готви страхотно. Обичам неговите вкусотии, особено когато са споделени с приятели.    


 


Любимо питие?


Червено вино или розе с лед.  


 


Стил на обличане? Любима марка дрехи? Вдъхновяват ме красивите неща – истинска усмивка, слънчев ден, цвете, различна дреха. С годините се научих да обогатявам гардероба си с нови неща и се забавлявам да правя добри комбинации. Обичам да фантазирам, да експериментирам, да се наслаждавам на интересни дизайнерски решения. Важно е, заради хората, с които общувам и работя, заради мен самата, да изглеждам добре. Това е част от уважението към хората, които ме заобикалят. Обичам спортно–елегантния стил, но винаги се съобразявам с повода и мястото, където имам ангажимент или работа. Имам любима марка. Тя е българска, от 10 години съм неин фен. Тя е „Capasca”.        


 


Домашен любимец?


Нямам.


 


Мелодията, с която звъни телефонът ми е...? Телефонът ми е Nokia и звъни с фирмената мелодия…Освен ако дъщеря ми не е успяла да качи своевременно нещо друго.  


 


Броят на приятелите ми във Фейсбук е... а в живота...?


Фейсбук се ползва от децата ми. Аз нямам време да се занимавам със социални контакти в интернет. Старая се да отделям време за моите близки. В живота имам истински приятели, които са верни и предани. За тях съм готова на всичко и нашите чувства са взаимни. Вярвам, че за да си част от подобни взаимоотношения трябва да даваш, за да получаваш. Предпочитам личния контакт с хората.    


 


Любим виц? Нямам.


 

Споделете в социалните мрежи:

Google+