Постоянство и креативност - рецептата за успешен дългогодишен бизнес на ДАС - Добрич

Не са много фирмите в нашия град, които могат да се похвалят с 25-годишна история. Водени от желанието да предложат топлина и уют на всеки дом и увеличавайки постоянно предлаганите продукти, сред тях е "ДАС Добрич" ЕООД.

Постоянство и креативност - рецептата за успешен дългогодишен бизнес на ДАС - Добрич



Разказът ни за "ДАС Добрич" започва в зората на демокрацията. Фирмата е създадена през 1992 година от Димитър и Димитричка Димитрови. Той е строителен инженер, а тя - управител на фирмата. Зад абривиатурата стоят имената на всички в семейството - Д за двамата собственици, а Александър и Стоян са техните синове, които днес вече работят в "ДАС Добрич".


Първата дейност на фирмата е монтаж на външни и вътрешни щори. ДАС е сред пионерите на този нов пазар. През годините асортиментът на предлаганите услуги постоянно нараства - монтаж на дограма и гаражни врати, изграждане на камини, барбекюта, пещи, горивни камери, каменни стъпала, гранитни плотове за кухни, первази за прозорец. От ДАС не смятат да спират до тук - следващата крачка в тази посока ще бъдат сенници и тенти.


Постоянство, упоритост, креативност, поемане на рискове с нови артикули - това според управителя Димитричка Димитрова е рецептата за успешен дългогодишен бизнес. В работата за нея най-голямото удоволствие са доволните клиенти. Държим продуктите ни не само да се ефективни, но и да излъчват топлина и уют, споделя тя. Харесва ми, че в този занаят има много творчество и креативност, най-вече при камините, но дори също и при дограмите, отбеляза управителят на "ДАС Добрич". Характерното за нас е много доброто качество на продуктите, отличава ни и перфектният монтаж, смята Димитричка Димитрова.


Общо 10 човека е персоналът на фирмата. Клиентите са основно от Добрич, но също така и от областта, цялото Черноморие и цяла Североизточна България - Варна, Силистра, Шумен, Русе.


Фирма "ДАС Добрич" се намира на ул. Екзарх Йосиф 5 - новия блок встрани от сградата на ДЗИ и Жилфонд, работното време е от 9 до 18 часа без почивка в дните от понеделник до петък и от 9 до 13 часа в събота. Телефони за връзка - 058/604 329 и 0878 330 104.