Как за 10 долара да си купите курорт на Карибите

Как за 10 долара да си купите курорт на Карибите
Луксозен курорт в Карибския басейн може да е ваш само срещу 10 долара. Приказното местенце се намира в панамския град Бокас дел Торо, само на 40 минути със самолет от столицата Панама.

Курортът е разположен на площ от над 8 декара и граничи от едната страна с Карибско море, а от другата страна – с дъждовна гора. Той разполага с 24 легла за настаняване и е доста предпочитано място от младоженци, семейства и хора, практикуващи йога.


Как може да бъде спечелен курортът?


Красивият имот е единствената награда в лотарийна игра, билетите за която струват само 10 долара. Лотарията ще продължи между 12 и 20 седмици, а организаторите й са си поставили за цел да успеят да съберат от билети 2 650 000 долара.


За да спечелят голямата награда, участниците трябва да си купят поне един билет за 10 долара и да покажат добри умения в играта „Открий топката” - организаторите ще им покажат изображение от спорт, включващ топка, а те ще трябва да предположат къде на изображението е най-подходящо да бъде поставена "топката".


Освен собственост върху курорта, победителят ще получи и 50 000 долара, за да може безпроблемно да поеме управлението на красивото местенце за настаняване. 


Източник: Нова тв

Споделете в социалните мрежи:

Google+