Вечеря в ресторанта на "Красавицата и звяра"

Дисниленд е магически свят, в който наистина може да загубим представа за реалността. Обградени от всички любими приказни герои, атракционният парк ни дава безкрайни възможности за забавление.

Вечеря в ресторанта на "Красавицата и звяра"

Но човек, колкото и да лудува, все някога трябва да похапне. А калифорнийският Дисниленд, който е и първият в света, поставя хората пред доста труден избор на ресторант.




Днес ще се спрем на Be Our Guest Restaurant, който ни пренася директно в историята за "Красавицата и звяра". Мястото отваря врати през 2013 г, а името му идва от заглавието на емблематичната песен от филма.

Ресторантът се е превърнал в една от притегателните точки в парка Magic Kingdom, особено след като часове наред малки и големи са обикаляли из атракционите. Тук хората идват, за да заредят с нови сили, а и за да се потопят в магическата атмосфера от любимото детско.


Само ако имаме резервация, разбира се! Въпреки че е с голяма площ и се състои от няколко зали, дори за половин година напред няма гаранция, че ще успеем да си запазим маса.

Интериорът на заведението е досущ като замъка на Звяра. Огромни френски прозорци и красиви стенописи в духа на филма са само част от акцентите. Разбира се, няма как да минем без масивни свещници и червени рози под похлупак.


От управата на Be Our Guest Restaurant оповестиха, че от лятото на 2018 г. ще предлагат на гостите си само тристепенно меню на цена 55 долара за възрастни и 35 - за деца.

Това прави посещението в ресторанта поредното скъпо удоволствие в Дисниленд. Но за тази сума може да си направим не само безброй снимки със страхотен фон, но и да похапнем вкусно.


Френска лучена супа, омари, скариди, миди, агнешко, оригиналният десерт от "Красавицата и звяра" - "the grey stuff", и още много примамливи предложения ни очакват в менюто. В него има и нови попълнения - филе миньон, плато с морски дарове и още вкусотии.


Детските менюта и десертите се запазват, за радост на малките посетители. Така всички ще са доволни - едни от незабравимия спомен, други - и от гурме преживяването.

Източник: news.bg