Какво представляват акумулаторните залози?

Онлайн залозите са голямо предизвикателство за болшинството играчи.

Какво представляват акумулаторните залози?

Букмейкърските сайтове предлагат различни възможности за залагане на спорт, сред които единични залози, акумулатори и системи. Предпочитанията на залагащите клонят към правата колонка, в която са събрани най-малко три селекции. Какво представляват акумулаторите, как се пресмятат печалбите от тях и защо се харесват толкова много, ще разберете, след като прочетете тази статия до нейния край.



Залози тип акумулатор – що е то?

Акумулаторът представлява множествен залог, който включва повече от 3 мача е права колонка. Ако дори само една от селекциите загуби, ще загубите целия ви фиш. Печалбите от акумулатора могат да бъдат пресметнати, след като се умножат коефициентите за съответния знак на всяка една селекция, а резултатът се умножи по извършения залог. Възможността да се достигне до по-големия изплащания прави акумулаторите толкова желани от залагащите на спорт онлайн. 

Правата колонка (акумулатор) може да важи за всякакви спортни срещи. Така например, може да включите няколко футболни мача, няколко баскетболни или други. Няма ограничение какви видове спорт да прибавите към множествения залог. Ако всичките направени селекции бъдат уредени и са във ваша полза, ще получите награда, в зависимост от размера на залога ви. 

Каква е разликата между единичен залог и права колонка?

Единичният залог във фиша ви е самостоятелен и независим от другите. Вие може да имате 5 единични залога, да загубите 4 от тях, но един да спечелите и да приберете печалбата, която се предвижда за него. При правата колонка обаче е достатъчно да загубите само един мач, така че да се провали целия фиш. Ако обаче селекциите излязат печеливши ще спечелите общата стойност на сформирания коефициент, което означава по-голямо постъпление в игралната ви сметка. 

Прогнози за права колонка от Нострабет

Играчите могат да прочетат прогнози от Nostrabet с права колонка за днес и да се подготвят добре преди да поставят своята прогноза за дадена среща. Сайтът им предлага майсторски предвиждания, в които са включени по няколко мача и е изписан общия им коефициент. Разбира се, няма нищо сигурно, така че всички прогнози се четат и възприемат на отговорността на потребителите. Въпреки това всяка прогноза е изготвена на високо ниво, като са взети предвид обстоятелствата около мачовете, статистиката, състоянието на отборите и прочие. 

Нострабет се занимават с прогнозиране на акумулатори от много време насам и може да се каже, че типстърите им работят усилено, за да повишат успеваемостта на предвижданията им. Най-хубавото е, че тези прогнози са напълно безплатни и могат да се използват от всеки, който пожелае. Собствениците на сайта припомнят, че е добре вашето мнение да се припокрива с прогнозите, за да няма разминавания. Ако имате друго виждане за развоя на спортните срещи, то тогава може да се доверите на интуицията си. Последната дума е на играча във ваше лице. 

В обобщение

Общо взето това представляват акумулаторите. Те са харесвани и предпочитани от залагащите в интернет. Естествено, този вид залози крие рискове от солидни загуби, тъй като колкото повече мачове се прибавят в колонката, толкова по-трудно става да ги уцелите. В този ред на мисли препоръчваме да бъдете по-скромни, и да играете разумно, тъй като хазартът може да ви донесе много разочарования. А сега е време да приключим статията, с пожелания за всичко най-хубаво.