Класация на ТОП 5 най-играните онлайн слотове

Онлайн слотовете почти изместиха игралните автомати в залите.

Класация на ТОП 5 най-играните онлайн слотове

Тези игри са харесвани от мнозина играчи в интернет казината и грабват вниманието им с разнообразни тематики и разновидности. Някои машинки се играят буквално от стотици хиляди играчи в България и милиони в различни точки на света. Ето защо, направихме класация ТОП 5 на най-харесваните ротативки. Кои са те и защо привличат толкова голямо внимание, ще прочетете по-долу. 



5 – Aztec Gold 

Пишейки за онлайн слотове, не можем да пропуснем играта Aztec Gold. Те е част от колекцията Mega Jack на CT Interactive и предлага 5 колони и 21 печеливши линии. Тематиката на машинката ви връща във времената на Ацтеките и грабва вниманието със своя неподправен ретро стил на игралните автомати в миналото. Процентът на възвръщаемост към играча е 96.5%, което значи, че ротативката е склонна да изплаща по-чести печалби. Ето защо е и толкова харесвана от играчите. Последните могат да залагат на Aztec Gold с истински пари или да изпробват играта безплатно. 

4 –Book of Dead

Книгата на мъртвите (Book of Dead) е слот игра на Play’n Go и предоставя 5 колони и 10 печеливши линии. Египетската тематика на играта се харесва на феновете на ротативки, а графиките и звуковите ефекти създават специална атмосфера. Машинката има RTP 96.21%, коетозначи, чевъзвръща по-голямата част от залога при по-продължителна игра. Ако се играе с истински пари може да ви донесе и безплатни завъртания, което я прави още по-привлекателна. Разбира се, има и демо версия, на която може да се играе с виртуални пари и само за удоволствие. 

3 –Rise of Ra

Още един шедьовър при слотовете с пирамиди. Rise of Ra ви изпраща в древен Египет и ви показва фараони, богове и митични същества. Разработчикът EGT се е погрижил да създаде настроение на играчите чрез възможност за спечелване на джакпот мистерия или удвояване на печалбата. При истинските залози на играта може да получите и 15 безплатни врътки, ако 3 скатер символа кацнат по колоните. Rise of Ra се предлага и в демо режим напълно безплатно. 

2 –20 Super Hot

По всяка вероятност знаете, че плодовите ротативки са сред най-харесваните. Това са класически игри, при които комбинацията от плодчета по барабаните носи награда. 20 Super Hot на EGT предлага 20 печеливши линии, скатер символ и уайлд символ. Този слот също може да активира джакпот рунд, при който познавате цветовете на карти и печелите съответната сума за спатия, каро, купа или пика. Графиките и звуковите ефекти напомнят за първите игрални автомати. 

1 – 40 Super Hot

По-горе ви посочихме първата версия на играта на EGT, а тук представяме продължението 40 Super Hot, което идва с 40 линии и още по-високи изплащания. Джакпот мистерията отново е налице, а шансовете да се появят печеливши комбинации са още по-високи. Разбира се, това е игра на късмета, така че може да доведе и до загуби, тъй че е по-добре да играете на демо версията за удоволствие, преди да се ориентирате към залаганията с реални средства. 

Поставихме това любимо слот заглавие на първо място, тъй като имаме наблюдения, че се харесва на по-голямата част от играчите. Запомнете, че това са хазартни игри и могат да ви лишат от бюджета ви. Препоръчваме да играете разумно, и да не се пристрастявате към хазарта.