Десетте най-свежи идеи за гравирани подаръци

Няма да си кривим душата като си признаем, че понякога избирането и купуването на подарък е досадно задължение. Питаме този или онзи, гугълваме за идеи и в крайна сметка отново си блъскаме главата над това какво да купим на колегата, любимия, шефа или приятелите.

Десетте най-свежи идеи за гравирани подаръци

Гравирането е изключително лесен и бърз начин да персонализираме своя (иначе традиционен може би) подарък и да покажем лично отношение и елемент на изненада, споделеност, уважение или чувство за хумор.



Защо гравирането е лесно и бързо? С лазерната технология, която се използва, един предмет би могъл да бъде гравиран за минути. Все пак хубаво е да си оставите повече време, защото в определени периоди натоварването е голямо. Обикновените поръчки се изпълняват за около 24 часа, а бързите - както казахме, за минути, така че вижте кои са моите топ 10 идеи за гравирани подаръци, с които да впечатлите празнуващия.

- Гравирана снимка

Гравираната снимка върху дърво е подходящ подарък, ако желаете да увековечите общ с празнуващия спомен или да дарите на двойка тяхна обща снимка, но ... гравирана на дървена плоскост, която не е задължително да е изряза с традиционния и скучен правоъгълник. Разпуснете крилете на фантазията си и бъдете оригинални.

- Гравиран пръстен/ бижу

Определено много личен и по-скъп подарък е гравирания пръстен, медальон или гривна. Изобщо всякакво бижу може да бъде гравирано, така че да напомни за годишнина или друг важен повод. Подходящ подарък за другата половинка от двойки.

- Гравиран портфейл/ портмоне

Прекрасен, стилен и от естествена кожа, портфейла или портмонето не са само декорация или глезотия, а показател за стил и лукс. А още по-впечатляващо е, когато подарите такъв луксозен подарък с гравирано послание, което да впечатлява и да направи жеста Ви наистина личен и дори интимен.

- Гравирана чанта

Когато стане въпрос за подарък за дамите, винаги има много варианти и възможности, но в крайна сметка един от най-добрите и функционални подаръци си остава дамската чанта. Чудесен жест и уникално послание би било, ако персонализирате чантата като гравирате любим на дамата цитат или мотивираща мисъл, която особено ѝ подхожда.

- Гравирана табела

Изключително подходящ подарък за новодомци, а и за стародомоци, които биха искали да внесат лъч свежест в ежедневието си. Гравираната табела би могла да е за врата или за пощенска кутия, а защо не и комплект.

- Гравирана плочка

Перфектен и специален подарък - бижу за млади момчета или стари приятели, които искат да носят на гърдите си, близо до сърцето си скъп спомен.

- Гравирана запалка

Разбира се, хубаво е запалката да е луксозна, но е задължително получателя на този подарък да е пушач. Ако тези условия са налице, персонализирано послание или гравирана картинка на запалката, които означават много за получателя, биха направили подаръка наистина впечатляващ.

- Гравирани чаши

Гравираната чаша може да е персонален подарък, а комплект от две чаши може да е за младо семейство, за годишнина и т.н. Възможно е гравирането им, което да запази спомена и въпросната дата, така че след години да си спомняте с умиление и добри чувства за личното отношение и хубавите моменти.

- Гравиран 3D кристал

Съвременните технологии позволяват и гравирането на 3D кристал, чиято визия е повече от впечатляваща и спираща дъха. Чудесен подарък, който ще се хареса на всеки, а и ще стои на видно място в дома. Разбира се, това е подходящ подарък и за фирмен подарък, още повече, че с поставянето му на рафт или бюро в офиса ще привлича погледите на посетители, партньори и клиенти.

- Гравирано USB

В днешните дигитални времена, едва ли не всички носим в джоба си USB с данни, които са ни нужни. Затова и едно гравирано с персонално послание USB е невероятно подходящ подарък, особено за по-малки и по-технически ориентирани хора.

Бонус идеи: - Гравиране на луксозна химикалка/ писалка

Ако имате приятел или Вашата половинка обича да пише, занимава се с поезия или проза, невероятно мил жест би бил, ако му/ ѝ подарите луксозна химикалка с гравирано лично послание. Със сигурност всеки път, когато писалката се ползва, спомените ще заливат с топлина и уют получателя.

- Гравиране на камъчета с късмети

Особено подходящ подарък, както за бизнес партньори, така и за близки приятели. Нужно е просто да изберете няколко камъчета, да измислите няколко късмета и да ги донесете за гравиране. Още идеи за гравирани подаръци , може да откриете на Engrave