Съставиха 20 акта при проверки в горите в Добричко

20 акта и 4 констативни протокола са съставени при проверки в горите на територията на Добричка област, съобщават от Североизточно държавно предприятие.

Община Добричка и Г. Тошево ще си партнират по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ

На провела се днес сесия на Добрички Общински съвет, съветниците дадоха единодушното си съгласие Общината да подаде проектно предложение по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Патронажна ...

Расте броят на болните ученици, две гимназии в Добрич са с почти 30 процента отсъстващи

Расте броят на отсъстващите поради болест ученици от Добричка област, съобщи за Добрич онлайн Неше Мустафова - старши експерт по анализ на информацията в Регионалното управление по образованието.

Мото клуб "Добруджански братя" премери сили в Мото турнир по стрелба „Волк – 2019” в град Варна

Отборът по стрелба на Мото клуб „Добруджански братя”, град Добрич се включи в първото издание на Мото турнира по стрелба „Волк – 2019”, който се проведе вчера в Оръжеен комплекс и стрелбище “Pro Hunter”, град Варна.

Ловец застреля куче пазач, твърди, че е било при неизбежна самоотбрана

Мирослава Цанова, организатор в овцеферма в с. Преселенци, Генерал Тошево се свърза с Добрич Онлайн. Тя сподели, че на 5 януари ловец от местната ловна дружинка застрелва с ловното си оръжие едно от нейните кучета.