Засилено полицейско присъствие около училищата в област Добрич за първия учебен ден

Във всички училища, в които се открива учебната година в област Добрич, ще има полицейски служители. Над 120 полицаи ще съблюдават за спазване на реда, да няма струпване на автомобили край учебните и детските заведения и да са чисти ...

Засилено полицейско присъствие по основните пътни направления в страната до 31 август

От днес до 31 август е в ход специализирана полицейска операция за спазване на правилата за движение по пътищата. На териториите на отделните областни дирекции тя ще е с различен акцент, съобщават от МВР.

Голямо количество оръжие е задържано в Добрич

Голямо количество оръжия, сред които пистолети и автоматично оръжие, е задържано при операция на ГДБОП, жандармерията и полицията в Добрич.

Засилено полицейско присъствие в православните храмове за Великден

През предстоящите великденски празници служители на МВР ще охраняват близо 4000 православни храма в цялата страна. Това съобщи на провел се брифинг в Министерския съвет директорът на Главна дирекция “Национална полиция” Христо ...

Специализирана полицейска операция ще се проведе в област Добрич

От Областната дирекция на МВР в Добрич информират, че ще се проведе специализирана полицейска операция, чиято цел е опазване на обществения ред и ограничаване на пътнотранспортните произшествия.