Община Добричка и Г. Тошево ще си партнират по процедура за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ

На провела се днес сесия на Добрички Общински съвет, съветниците дадоха единодушното си съгласие Общината да подаде проектно предложение по процедура чрез директно предоставяне на безвъзмездна финансова помощ „Патронажна ...

Ловец застреля куче пазач, твърди, че е било при неизбежна самоотбрана

Мирослава Цанова, организатор в овцеферма в с. Преселенци, Генерал Тошево се свърза с Добрич Онлайн. Тя сподели, че на 5 януари ловец от местната ловна дружинка застрелва с ловното си оръжие едно от нейните кучета.

Условна присъда получи трафикант на хора

Мъж от Варна, превел незаконно през границата ни чужди граждани, се изправи пред Районен съд - Генерал Тошево и получи условно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 11 месеца с изпитателен срок от 3 години и 11 месеца.

Коледна магия завладя най-малките ученици в Генерал Тошево

С много приповдигнато настроение и снежни емоции, броени дни преди един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, в НЧ “Светлина – 1941” се проведоха коледните концерти за учениците от малките класове на училищата...

Детска градина "Радост" в Генерал Тошево ще работи с дежурна група по празниците

Със заповед на кмета в празничните дни ще работи дежурна група в Детска градина „Радост“, гр. Ген.Тошево за всички деца от града.