Окръжен съд-Добрич нареди предаване на румънска гражданка на властите в родината й

Състав на Окръжния съд в Добрич допусна предаването на румънска гражданка на компетентните органи в родината й в изпълнение на Европейска заповед за арест, издадена от Апелативен съд Клуж – Напока

Задържат под стража румънска гражданка, издирвана за измама от властите в родината си

Окръжният съд в Добрич наложи мярка за неотклонение „задържане под стража“ на румънската гражданка А.Т., обявена за международно издирване с Европейска заповед за арест по искане на компетентните власти в родината й.

Осем години ще лежи в затвора мъж, убил любовника на съпругата си край Добрич

Апелативният съд във Варна потвърди изцяло присъдата на Добричкият окръжен съд, с която подсъдимият Иван Ж. е бил признат за виновен за убийство в състояние на силно раздразнение, предизвикано от пострадалия с насилие и тежка ...

12 години затвор за мъж, извършил длъжностно присвояване в особено големи размери

Наказание от 12 години „Лишаване от свобода” получи 62-годишен подсъдим, предаден на съд от Окръжната прокуратура в Добрич за длъжностно присвояване в особено големи размери, представляващо особено тежък случай.

Прокуратурата дължи обезщетение на пострадал от т.н. „възродителен процес“, реши Окръжният съд в Добрич

Окръжният съд в Добрич постанови решение, с което осъжда Прокуратурата на Република България да заплати 50 000лв. на пострадал от т.н. „възродителен процес“.