Условна присъда получи мъж, причинил при непредпазливост смъртта на майка си

Условно наказание лишаване от свобода за срок от 1 година и 4 месеца с 3-годишен изпитателен срок наложи Окръжният съд в Добрич на подсъдимия И.Ж., след като го призна за виновен в това, че на 14 септември 2019г. по непредпазливост е ...

3 години и половина ще лежи в затвора мъж, разпространявал наркотици в Балчик

Наказание лишаване от свобода за срок от 3 години и 6 месеца при първоначален строг режим ще търпи мъж от Балчик, след като Окръжният съд в Добрич одобри споразумението, постигнатото между обвиняемия, неговия защитник и ...

Окръжният съд в Добрич отказа да измени мярката за неотклонение на обвиняем за разпространение на наркотици ...

Окръжният съд в Добрич остави без уважение искането на 33-годишния С.А. за изменение на наложената му мярка за неотклонение от „задържане под стража“ в по-лека.

Условна присъда получи млад мъж от Добрич за разпространение на наркотици

Условно наказание лишаване от свобода за срок от 1 година с 3-годишен изпитателен ще търпи 19-годишният Б. Д., след като Окръжният съд в Добрич одобри постигнатото между него и прокуратурата споразумение.

Окръжният съд в Добрич призна финансова санкция, наложена в Германия на български гражданин заради кражба от...

Състав на Окръжния съд в Добрич призна наказателно постановление на Районен съд – Лайпциг, с което е наложена финансова санкция от 260 евро на български гражданин заради кражба от магазин в Германия.