Слави Трифонов: Българските депутати се смятат за богоизбрани, а са слуги на хората

„Българските депутати се самозабравят веднага, защото се смятат за богоизбрани, а те не са – те са слуги на хората и когато го разберат, нашата демокрация ще стане такава, каквато е на една нормална и развита държава“.

Позиция на ПП "Глас народен" във връзка с промените в Изборния кодекс

Вчера депутатите от ДСП, ГЕРБ, АТАКА и НФСБ гласуваха така наречената „поправка ДПС“ в Изборния кодекс (ИК), която на практика ликвидира възможността за преференциално гласуване.

Подпомогнаха пет семейства от Добрич благодарение на средства, предоставени от Слави Трифонов

Пет семейства с деца с увреждания от Добрич, които са в тежко финансово положение, бяха подпомогнати във връзка с празниците благодарение на средства, дарени от шоумена Слави Трифонов, съобщи за Добрич онлайн участникът в ...

Желяз Андреев ще гостува тази вечер в Шоуто на Слави по БТВ

Желяз Андреев от Добрич, за когото бе издадена заповед за екстрадиране в САЩ, тази вечер ще гостува в Шоуто на Слави по БТВ, съобщиха за Добрич онлайн негови близки.

Майката на Симеон Желязков: Щастлива съм, че синът ми се представя, че е от Добрич

Щастлива съм, че синът ми продължава да се представя, че е от Добрич, въпреки че отдавна не живеем в нашия град. Това сподели за Добрич онлайн Ирина Желязкова – майка на Симеон Желязков, който тази вечер предизвика истински фурор в ...