Наградиха най-добрите в спортното училище за 2017-та

Спортист на годината е борецът Панайот Димитров, юношите старша възраст на Колоездачен клуб "Добрич - 1905" са най-добрият отбор, Живодар Владев получи наградата за най-добър футболист, състезателката по вдигане на тежести Гюлбахар ...

Борец е най-добрият спортист на училището за шампиони в Добрич

Ясни са най-добрите спортисти и отбори на Спортно училище "Георги Стойков Раковски" - Добрич за годината. Те бяха определени от президенти на спортни клубове, треньори, учители и спортни журналисти.

26 ученици са номинирани са Спортист на годината на училището за шампиони в Добрич

До края на седмицата ще бъдат попълнени около 50 анкетни карти. Ще гласуват президенти на спортни клубове, треньори, учители и спортни журналисти.

Спортното училище в Добрич - в готовност за първи медали за новата учебна година

Предстоят първи изпитания за възпитаниците на СУ "Георги Стойков Раковски". Началото ще поставят през тази седмица борците и гимнастичките, през следващата предстоят състезания за щангистите и боксьорите.

Започна 34-ата учебна година в училището за шампиони в Добрич

За 33 години съществуване са завоювани над 2000 медала от републикански първенства, над 200 от възпитаниците на училището са национални състезатли, участвали с успех на олимпийски игри, световни и европейски първенства.