Концертът на щурата Дара изпълни площада в Генерал Тошево с младежи

В продължение на час и половина снощи младежи от Генерал Тошево имаха възможността да видят и чуят на живо своята любимка Дара в концерт "Довиждане, ваканция! Здравей, училище!"

Над половината лозя с винени сортове грозде в областта са в община Каварна

Започна брането на винените сортове грозде в Добричка област, съобщиха за Добрич онлайн от областна дирекция „Земеделие“.

Пред приключване е жътвата на слънчогледа, добивите са по-високи от миналата година

Прибрана е реколтата от 671 479 декара със слънчоглед в Добричка област или жътвата е прибрана на 92.7 процента, съобщиха за Добрич онлайн от областна дирекция „Земеделие“.

Три макета са експонирани в новия музей в Тервел

Макети на землянка от крепостта Скала край с. Кладенци , дворецът на хан Тервел в столицата Плиска и къща от Тервеско от края на XIX и началото на XX век могат да бъдат видени в новия исторически музей в град Тервел.

ФСБ СОД – Добрич поема безвъзмездно охраната на „Чудната градина“

ФСБ СОД – Добрич поема охраната на „Чудната градина“ напълно безплатно. Това съобщиха от социалното предприятие на страницата си в социалната мрежа.

По нови проекти по програма „Еразъм+“ започва работа СУ „Св. Климент Охридски“

Реализацията на два нови проекта по програма „Еразъм+“ стартира в училището по изкуства СУ „Свети Климент Охридски“ в Добрич.

Тежкото състояние на болницата в Добрич обсъдиха на среща при областния управител

Среща за състоянието и проблемите на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич бе проведена при областния управител Красимир Кирилов.

Изгубен папагал в Добрич търси своите собственици в библиотеката

За намерен вълнист папагал сигнализираха служители от Регионална библиотека „Дора Габе“.

Албена бе домакин на републиканските състезания „Млад огнеборец“

XIX републикански състезания на младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” се проведоха вчера и днес в курорта Албена.

27-годишен влиза в затвора за кражби, грабеж и ползване на чужда банкова карта

Ефективно наказание „лишаване от свобода“ за срок от 3 години и глоба от 500 лева наложи Окръжен съд - Добрич на 27- годишния Сергей Д. от село Победа, след като го призна за виновен в извършване на три престъпления - кражба, грабеж и ...